SANTEK 2018

SANTEK 2018

31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında, Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenen,5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.3 Kasım Cumartesi günü kapanışı yapılacak olan Santek 2018 de ,İzmit Belediyesi olarak biz de yerimizi alıyor ve vizyon projelerimizi vatandaşlarımıza anlatmaktan büyük bir onur duyuyoruz.

         Sanayi devlerinin büyük buluşmasının yaşandığı, metal ve saç işleme makinalarından, takım tezgâhlarına, istifleme, depolama, taşıma ve vinç sistemlerinden, otomotiv yan sanayisine kadar, geniş bir ürün yelpazesinde katılımcı profiline sahip olan fuarda, İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü Teknoloji ve Tasarım birimi standımız, ziyaretçilerini bekliyor.3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi olarak, fuara gelip standımızı ziyaret eden misafirlerimize, 3D tasarımının detaylarını, hayatımıza getireceği yenilikleri anlatıyor, bu teknolojiyle vatandaşlarımızı tanıştırmaya çalışıyoruz. Deprem anma ve farkındalık müzesi olarak ta,17 Ağustos 1999 depremini ve kaybettiklerimizi unutturmamak adına, müzemizi tanıtıyor, müze turumuzda yaşayacakları deneyimleri anlatıyoruz.

        5. si düzenlenen ve büyük ilgiyle takip edilen Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı, bu yıl da oldukça ilgi görüyor. Bilim, Sanayi ve Teknolojinin ülkemiz gelişiminde ki öneminin farkında olan İzmit Belediyesi olarak bizler de bu tür fuarlarda olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.