MUAMMER AKSOY İLKOKULU 3D YAZICI VE TASARIM MERKEZİNDE

MUAMMER AKSOY İLKOKULU 3D YAZICI VE TASARIM MERKEZİNDE

Yaşlanan dünyamızın kaynaklarının hızla tükenmesi, küresel iklim değişikliği ile beraber enerji ve diğer kaynakların en uygun şekilde kullanılması, sıfır atık, sıfır sarfiyat hedefini en optimum noktada kullanabilen 3 Boyutlu Yazıcı teknolojileri hayatın her noktasında yerini hızla sağlamlaştırmaktadır. Bu teknolojinin tanınması, etkin ve verimli kullanılması yönünde insanları bilgilendirme ve eğitme hedefinde Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne bağlı 3 Boyutlu Yazıcı ve Tasarım Merkezi faaliyetlerine Ulusal / Uluslararası çapta devam etmektedir.

         Bu amaç ve hedeflerle 19.01.2022 tarihinde Muammer Aksoy öğretmenleri ve öğrencilerimiz teknik eğitim semineri için merkezimizi tercih etmişlerdir.

        Eğlenerek öğrenen ve aşılanan minik öğrencilerimiz ile birlikte okul yetkililerinin eğitim sonunda özellikle bu alanda güncel bilgilerini pekiştirmede katkı sağlayan ve öncü hizmetleri ile farkındalık yaratan İzmit Belediyesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezine memnuniyetlerini ve teşekkürlerini iletmişlerdir.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.