• Anasayfa
  • Haberler
  • Kanser Hastalarında Pelvik Rekonstrüksiyonda Kullanılan aMace Teknolojisini Gerçekleştirildi

Kanser Hastalarında Pelvik Rekonstrüksiyonda Kullanılan aMace Teknolojisini Gerçekleştirildi

Kanser Hastalarında Pelvik Rekonstrüksiyonda Kullanılan aMace Teknolojisini Gerçekleştirildi

Yeni, 3D baskılı kalça implantları, beş kemik kanseri hastası, iki klinik ekip ve Materialise'i çok mutlu etti. Majestic  , Danimarka'daki Çocuk Hastanesi Basel (UKBB) ve  Danimarka'nın Kopenhag'daki Righospitalet ortopedi departmanları ile birlikte  tümörlerin neden olduğu periasetabuler kusurların yeniden yapılandırılmasına yönelik bir çalışmaya katıldı. Dr. Krieg ve arkadaşları bulgularını tıp dergisi Leading Opinions'da paylaştılar.

Tümör rezeksiyonu sonrası periacetabular rekonstrüksiyon

Tüm kemik tümörlerinin yaklaşık% 8-20'si pelviste görülür, bunların üçte biri maligndir. Özellikle bu zorlu kemik defekti için hastaya özgü bir çözüm gereklidir. Üç yıllık anatomik muayene, biyomekanik deneyler, modülerlik ve tek seferlik ameliyatların ileri analizleri sonucunda yenilik hakimdi.

Materialise aMace teknolojisi sayesinde, ortopedik ekipler çok zorlu kemik defektlerini başarılı periacetabular rekonstrüksiyonlara çevirdi. Kopenhag, Danimarka ve Basel İsviçre'den biyomedikal mühendislerinin ve her iki klinik grubun desteğiyle, yeni aMace Tümör Yeniden Yapılandırma Sistemi, periasetabüler defektli beş hastada test edildi.

Ayrıntı için : https://www.3dprintingbusiness.directory/news/materialise-amace-technology-used-swiss-danish-hospitals-pelvic-reconstruction/

 

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.