Iron Man Zırhı Engellilere Kol Oluyor!

 Iron Man Zırhı Engellilere Kol Oluyor!

Çocukların süper kahramanı Tony Stark, onlar için yeni bir biyonik kol tasarlayarak, Stark Endüstrisi adı altında küçük kahramanseverlerin evlerine ziyaretlerde bulunuyor.

Marvel karakterlerinden, Iron Man'a hayat veren Robert Downey Jr engelli çocuklar için büyük bir role soyundu.

Onu Tony Stark olarak kabul eden engelli bir çocuğu ziyarek eden Robert Downey, Tony Stark karakterine bürünerek, küçük Alex'e, Stark Endrüstri Şirketi için yeni bir zırh hazırladığını ve onun üzerinde denemek istediğini söyledi. Süper kahramanının telkifini neşeyle kabul eden Alex, büyük bir ciddiyet içerisinde zırhı görmek için beklemeye başladı.

Tamamen Tony Stark karakteri ile zırhı anlatmaya başlayan Robert Downey ise, Stark Endüstrisi Kutularının içindeki 3D-yazıcı ile geliştirilmiş birbiyonik kolu Alex'e gösterdi. Sağ kolunu kaybetmiş olan Alex, zırh şeklindeki kolu oldukça beğendi ve hemen denemek istedi. Üst kol bölümündeki sinirlerin yapmak istediği hareket sinyallerini algılayan bu biyonik kol ile, Alex parmak eklemlerine kadar tüm kolunu rahatça hareket ettirebilecek. Üstelik Alex için yılbaşı hediyesi olarak bir Optimus Primebiyonik kolu da yolda.

Limbitless Solutions şirketinin gerçekleştiriği daha birçok proje ile, süper kahramanlar, engelli çocuklara umut ışığı tutuyor.

                                                                                                                                                         http://shiftdelete.net/iron-man-zirhi-engellilere-kol-oluyor-59063

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.