3DGENCE INDUSTRY F340 PLA'DAN PEEK 3D YAZICIYA

3DGENCE INDUSTRY F340 PLA'DAN PEEK 3D YAZICIYA

3D baskılı PEEK, kaynaşmış filaman üretiminde (FFF) en büyük zorluklardan biri olarak düşünülür. 500 ° C'lik aşırı bir baskı sıcaklığı ile, havacılık endüstrisinin yüksek dereceli bir termoplastik ve standart favori olduğu gibi 3D baskı için uygun çevreyi korumak zor olabilir. Neyse ki, 3DGence , ürün geliştirme zorluklarını çözmek için gereken bilgiye sahip endüstriyel bir yazıcı üreticisidir.

3D yazıcıları birden fazla modülle çalışacak şekilde tasarlayarak, Polonya 3D yazıcı üreticisi, makinelerinin nakliye, makine imalatı ve otomotiv gibi alanlardaki endüstrideki en son teknolojiye adapte olmasını sağlar.

3DGence'in en yeni sistemi olan INDUSTRY F340 , profesyonel bir çift ekstrüzyon 3D yazıcıdır. Değiştirilebilir üç modül ile donatılmış INDUSTRY F340, 190 ° C ile 500 ° C arasındaki sıcaklıklarda baskı yapabiliyor. Sistemin çoklu modülleri , standart PLA ve ABS'den PC'ye , sağlam PEEK filamana kadar geniş bir yelpazedeki 3B yazdırılabilir termoplastikleri kapsar .

INDUSTRY F340, Polonya özel bir itfaiyeci üreticisi Bocar ve yüksek motorlu egzos üreticisi olan Sebring'i de içeren bir dizi şirket atölyesinde kalıcı bir oyundur .

INDUSTRY F340 3D yazıcı, 3DGence'in yaklaşmakta olan DOUBLE 3D yazıcının geliştirilmesinde de çalışmaya başlamış ve piyasaya sürülmesi beklenen zamanı büyük ölçüde azaltmıştır.

https://3dprintingindustry.com/news/3dgence-industry-f340-pla-peek-3d-printer-128614/

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.