3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Haberleri

3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Haberleri

İzmit Belediyesi’nin projelerinden olan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açıldı. 13 Ekim 2015 günü kapılarını açan merkezde Milli Eğitim ve Kocaeli Üniversitesi ile birlikte ortak projeler yürütülecek. 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezin’de ortaokul ve lise öğrenciler teknolojiye dair bilgileri öğrenip kendilerini bu alanda geliştirme imkanı bulacak. Ayrıca üniversite öğrencileri de bu merkezde projelerini hayata geçirme fırsatı bulacaklar.

Merkez’de 3D yazıcı atölyesi, bilgisayarlı eğitim salonu, kafeterya ve müze bulunuyor. Öğrenciler merkezde hem teknolojiyi öğrenecek, kendi tasarımlarını yapıp 3d yazıcılar ile üretimlerini yapabilecekler.

 

Açılışda İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ” Çağı yakalamış toplumlar teknoloji yarışında öne geçiyor. Merkez ileride çok büyük ihtiyaca cevap verecek. Hepimizi derinden üzen vatandaşlarımızı alçakça, hunharca katleden terörün etkisi altındayız. Türkiye ne zaman ileriye gitse bu tür badirelerle karşılaşıyor. Ama milletimiz bu oyunların hepsini bozuyor. Eğer terörün önüne geçmek istiyorsak bu tür projelere devam etmeliyiz. ” diyerek açıklama yaptı.

                                                                                                                                                                     http://www.priyoid.com/haberler/3d-yazici-ve-tasarim-merkezi-acildi/

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.