3D Yazıcı İle Keman Üretildi

3D Yazıcı İle Keman Üretildi

Piezolectric keman olarak üretilen bu keman MONAD Studio adındaki bir şirkete ait. Keman oldukça vahşi ve korkutucu duruyor. Aynı zamanda günümüzdeki hiçbir kemana benzememediği için de sanki gelecek için tasarlanmış gibi.

3D yazıcıyla üretilmiş enstrümanlar aslında çokta yeni sayılmaz. Sonuçta bazı enstrümanlar plastikten yapıldğı için 3D baskı, onlar için farklı bir üretim türü. 3D baskı sayesinde üreticiler ve tasarımcılar, bu enstrümanları istekdikleri şekilde tasarlayabiliyorlar. Böylece gelenekselçalışmaların dışına çıkarak bambaşka tasarımlar ortaya çıkıyor. Görebileceğiniz üzere haberimizdeki keman da bunlardan bir tanesi.

Piezolectric keman olarak üretilen bu keman MONAD Studio adındaki bir şirkete ait. Keman oldukça vahşi ve korkutucu duruyor. Aynı zamanda günümüzdeki hiçbir kemana benzememediği için de sanki gelecek için tasarlanmış gibi. Bir uzay gemisini de andırıyor diyebiliriz. Tasarımını bir yana koyacak olursak, keman tamamen çalınabilir durumda. Ayrıca çıkarttığı sesler de oldukça farklı. Klasik gitar ile elektro gitar arasındaki fark gibi bu kemanla normal keman arasında, ses olarak oldukça fark var.

Piezoelectric keman, 16-17 Nisan’da yapılacak olan Manhattan’ da ki Javits Center’da, 3D baskılıların yayınlanacak olduğu bir sergide yayınlanacak.

Şirketin diğer 3D baskı ile üretilmiş olan entrümanları da ( çello, didgeridoo ) bu sergide ortaya çıkacak. Aynı sergide bu enstürmanları çalarak gösteri yapacak bazı müzisyenler de bulunacak.

                                                                                                                                                                      http://www.webtekno.com/3dyazici/3d-yazici-keman-h6442.html

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.